Koude wrap
Lekker, snel en verfrissend
Een wrap, tortilla of burrito de basis is een soort pannenkoek die je kunt vullen met allerlei lekkers. Je kunt ze warm en koud eten en ze zijn makkelijk en snel te bereiden. En dus altijd handig om in huis te hebben.
Koude wrap of tortilla met Kip of Zalm
Een wrap of tortilla kun je ook heel goed koud eten, dat is lekker, snel en verfrissend. Bij deze dan ook een recept voor twee koude wraps kip en zalm.
Wat heb je hiervoor nodig;
- 1 pak tortilla’s, het liefst wat grotere die rol je wat makkelijker wanneer ze gevuld zijn.
- Gerookte zalm in plakken, of gerookte kipfilet in plakken voor op brood.
- Een kuipje Roomkaas, Paturain of Philadelphia bijvoorbeeld
- (Ijsberg)sla
- Tomaat of rode ui als je dat lekker vindt.
- Mosterddille dressing
- Optioneel kun je er nog noten in doen voor een lekkere 'bite', bijvoorbeeld walnoten, cashew noten of pijnboompitten.
Wat moet je doen om deze koude wrap te maken;
- Smeer de tortilla in met de roomkaas
- Beleg de wrap met de zalm of kipfilet
- Verdeel er wat ijsbergsla over
- Giet er nog wat mosterddille dressing over naar eigen voorkeur
- Rol het geheel op en vouw aan één zijde de wrap dicht zodat het makkelijker te eten is.
1 2 3 Klaar! Eet smakelijk.
Geen tijd of zin om te koken
Geen tijd en geen zin om te koken maar wil je wel gezond eten kijk dan eens op Prep The Food, kant-en-klare gezonde maaltijden.